Knappar och delar

Din telefon

Den här användarhandboken är avsedd för följande modeller: TA-1460, TA-1501 och TA-1522.

1. USB-port
  2. Headsetkontakt
  3. Kamera
  4. Blixt
  5. Frontkamera
  6. Lur
  7. Volymknappar
  8. Ström-/låsknapp
  9. Mikrofon

Vissa tillbehör som nämns i den här användarhandboken, till exempel laddare, headset och datakablar, kan säljas separat.

Delar och kontakter, magnetism

Anslut inte enheten till produkter som genererar en utsignal eftersom det kan skada enheten. Anslut inte någon spänningskälla till ljudkontakten. Tänk på volymnivån om du ansluter en extern enhet eller ett headset som inte har godkänts för användning med denna enhet via ljudkontakten.

Delar av enheten är magnetiska. Enheten kan dra till sig föremål av metall. Placera inte kreditkort eller andra kort med magnetremsa nära enheten under längre perioder i sträck, eftersom korten kan skadas.