Meddelanden

Använda aviseringspanelen

När du får nya aviseringar, till exempel meddelanden eller aviseringar om missade samtal, visas ikoner i skärmens överkant.

Svep nedåt från skärmens överkant om du vill se mer information om aviseringarna. Stäng vyn genom att svepa uppåt på skärmen.

Ändra aviseringsinställningarna för en app genom att trycka på Inställningar > Aviseringar > Appinställningar > Senaste > Alla appar och slå på eller stäng av appens aviseringar.

Använd snabbåtkomstobjekten

Använd snabbåtkomstobjekten

Om du vill aktivera funktioner ska du trycka på motsvarande snabbinställningsobjekt på aviseringspanelen. Dra menyn nedåt för att visa fler objekt. Du kan ordna om eller lägga till nya objekt genom att trycka på mode_edit, hålla ned ett objekt och dra det till en annan plats.