Nättjänster och kostnader

Användning av vissa funktioner och tjänster eller nedladdning av innehåll, inklusive gratisprodukter, kräver nätverksanslutning. Stora mängder data kan komma att skickas, vilket kan medföra datakostnader. Vissa funktioner kan kräva prenumeration.

Viktigt: 4G/LTE kanske inte stöds av den nätoperatör eller tjänsteleverantör du använder när du reser. I så fall kanske du inte kan ringa eller ta emot samtal, skicka eller ta emot meddelanden eller använda mobildataanslutning. Vi rekommenderar att du ändrar den högsta anslutningshastigheten från 4G till 3G för att säkerställa att enheten fungerar när 4G/LTE-tjänsten inte är tillgänglig. Gå till startskärmen, tryck på Inställningar > Nätverk och internet > Mobilnät och ändra Önskad nätverkstyp till 3G. Kontakta din mobiloperatör om du behöver mer information.