Ota WLAN käyttöön

WLAN-yhteydet ovat yleensä nopeampia ja edullisempia kuin mobiilidatayhteydet. Jos käytettävissä on sekä WLAN-yhteys että mobiilidatayhteys, puhelin käyttää WLAN-yhteyttä.

Ota WLAN käyttöön

1. Napauta Asetukset > WLAN.
  2. Vaihda asetuksen WLAN arvoksi Käytössä.
  3. Valitse haluamasi yhteys.

WLAN-yhteys on käytössä, kun näytön yläreunan tilapalkissa näkyy network_wifi. 1

Vihje: Voit parantaa paikannustarkkuutta ottamalla WLAN-paikannuksen käyttöön, jos haluat paikantaa sijainnin esimerkiksi sisätiloissa ja korkeiden rakennusten välissä, missä satelliittisignaaleja ei ole saatavilla.