Vaihda SIM-kortin PIN-koodi

Jos SIM-kortin mukana on toimitettu oletus-PIN-koodi, voit parantaa suojausta vaihtamalla koodin. Kaikki verkkopalveluiden tarjoajat eivät tue tätä.

Valitse SIM-kortin PIN-koodi

Voi itse valita SIM-kortin PIN-koodin numerot. SIM-kortin PIN-koodin pituus voi olla 4–8 numeroa.

1. Napauta Asetukset > Suojaus > Määritä SIM-kortin lukitus.
  2. Valitun SIM-kortin kohdalla napauta kohtaa Vaihda SIM-kortin PIN-koodi.
Vihje: Jos et halua suojata SIM-korttiasi PIN-koodilla, vaihda kohdassa Määritä SIM-kortin lukitus asetuksen Lukitse SIM-kortti arvoksi Ei käytössä ja kirjoita nykyinen SIM-koodi.