Lähetä ja vastaanota viestejä

Pysy yhteydessä ystäviin ja perheenjäseniin tekstiviestien välityksellä.

Lähetä viesti

1. Napauta Viestit.
  2. Napauta kohtaa add_circle.
  3. Lisää vastaanottaja kirjoittamalla hänen numeronsa vastaanottajakenttään. Lisää yhteyshenkilö alkamalla kirjoittaa nimeä ja napauttamalla yhteystietoa.
  4. Kun olet lisännyt kaikki vastaanottajat, napauta kohtaa done.
  5. Kirjoita viesti tekstikenttään.
  6. Napauta kohtaa send.
Vihje: Jos haluat lähettää valokuvan viestinä, napauta Valokuvat, napauta valokuvaa, jonka haluat jakaa, ja napauta share. Valitse Viestit.

Lue viesti

1. Napauta Viestit.
  2. Napauta viestiä, jonka haluat lukea. Voit lukea viestin myös ilmoituspaneelista. Pyyhkäise alaspäin näytön yläreunasta ja napauta viestiä.

Vastaa viestiin

1. Napauta Viestit.
  2. Napauta viestiä, johon haluat vastata.
  3. Kirjoita vastaus viestin alla olevaan tekstikenttään ja napauta kohtaa send.