Aseta SIM-kortti ja muistikortti paikalleen tai poista ne

Aseta SIM-kortti ja muistikortti paikalleen

1. Avaa SIM-kortin pidike ja muistikortin pidike työntämällä mukana toimitettu korttipidikkeen avaustyökalu korttipaikkojen vieressä oleviin reikiin.
  2. Aseta nano-SIM-kortti pidikkeen korttipaikkaan 1 siten, että liittimet ovat alaspäin. Jos sinulla on kahta SIM-korttia tukeva malli, voit asettaa korttipaikkaan 2 toisen SIM-kortin tai muistikortin. Jos sinulla on yhtä SIM-korttia tukeva malli, voit asettaa korttipaikkaan 2 vain muistikortin.
  3. Työnnä SIM-kortin ja muistikortin pidike takaisin paikalleen.1
Huomautus: Jos sinulla on kahta SIM-korttia tukeva puhelin, mutta vain yksi SIM-kortin pidike, et voi käyttää kahta SIM-korttia ja muistikorttia samaan aikaan.

Poista SIM-kortti ja muistikortti

Avaa SIM-kortin ja muistikortin pidikkeet, poista kortit ja työnnä pidikkeet takaisin korttipaikkoihin.