Google Play

Hyödynnä Android-puhelimesi koko potentiaali Google Playn avulla – sovellukset, musiikki, elokuvat ja kirjat ovat valmiina viihdyttämään sinua. Tarvitset vain Google-tilin.

Lisää Google-tili puhelimeen

1. Napauta Asetukset > Tilit > Lisää tili > Google. Vahvista pyydettäessä laitteesi lukitusmenetelmä.
  2. Kirjoita Google-tilisi tunnistetiedot ja napauta Seuraava tai napauta Tai luo uusi tili.
  3. Noudata puhelimen näyttöön tulevia ohjeita.

Lataa sovelluksia

Vapauta puhelimesi potentiaali – Google Play -kaupasta voit ladata puhelimeesi tuhansia sovelluksia.1
  1. Napauta Play Kauppa.
  2. Etsi sovelluksia napauttamalla hakupalkkia tai valitse sovelluksia suosituksista.
  3. Lataa ja asenna sovellus napauttamalla kohtaa ASENNA sovelluksen kuvauksessa.

Saat sovelluksesi näkyviin siirtymällä aloitusnäyttöön ja pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin.

Päivitä sovellukset

Päivittämällä Play Kauppa -sovellukset saat kaikki uusimmat ominaisuudet ja virheenkorjaukset.
  1. Näet saatavilla olevat päivitykset napauttamalla Play Kauppa > menu > Omat sovellukset ja pelit.
  2. Napauta päivitettävää sovellusta ja napauta kohtaa PÄIVITÄ.

Voit myös päivittää kaikki sovellukset kerralla. Omat sovellukset ja pelit-valikossa napauta kohtaa PÄIVITÄ KAIKKI.

Poista ladattuja sovelluksia

Napauta Play Kauppa > menu > Omat sovellukset ja pelit, valitse poistettava sovellus ja napauta kohtaa POISTA.

Osta musiikkia, elokuvia tai kirjoja Google Playsta.

Google Playssa on tarjolla musiikkikappaleita, elokuvia ja kirjoja.

Saat lisätietoja napauttamalla Musiikki, Elokuvat tai Kirjat.