Tillgänglighet

Ändra visningen av menyn

För att välja hur appmenyn ska visas på skärmen väljer du Meny > Inställningar > System > Huvudmenyvy och väljer sedan 3x3 för att se 9 appar i menyn samtidigt, eller 1x1 för att se 1 app åt gången. Vid 1x1 bläddrar du uppåt eller nedåt för att växla mellan apparna.

Lägga till dina ICE-uppgifter

För att kunna ringa nödsamtal måste du lägga till dina akutuppgifter (kallas även ICE-information (In Case of Emergency)).

1. Lägg till dina personliga uppgifter: välj Meny > Inställningar > Enhet > ICE-information > Grundläggande information och Viktig information.
  2. Välj de kontakter som nödsamtalet ska göras till: Välj Meny > inställningar > Enhet > SOS > ICE-kontakter. Välj sedan ICE-kontakter från din kontaktlista. Observera att du inte kan använda officiella nödsamtalsnummer som ICE-kontakter.
  3. Innan du kan ringa nödsamtal måste du aktivera detta. Välj Meny > Inställningar > Enhet > SOS > SOS-inställningar och aktivera Nödsamtal.

Ringa ett nödsamtal

Håll Nödsamtal-knappen nedtryckt under några sekunder. Telefonen ringer till din första ICE-kontakt. Om personen inte svarar inom 25 sekunder ringer telefonen nästa kontakt och fortsätter ringa dina kontakter tills en av dem besvarar samtalet eller du trycker på . Obs! När nödsamtalet besvaras övergår telefonen till handsfreeläge. Håll inte telefonen nära örat eftersom volymen kan vara mycket hög.