HMD Barbie Phone användarguide

Download

HMD Barbie Phone

Download

Skicka meddelanden

Skriva och skicka meddelanden

1. Välj Meny > Meddelanden > + Nytt meddelande.
  2. Ange ett telefonnummer eller välj > Kontakter och en mottagare från din kontaktlista.
  3. Rulla ned och skriv ditt meddelande.
  4. Välj Skicka. Välj vilket SIM-kort som ska användas om du blir ombedd att göra det.

Du kan skicka sms som är längre än teckenbegränsningen för ett enstaka meddelande. Längre meddelanden skickas som två eller flera meddelanden. Tjänstleverantören kan komma att debitera en avgift för detta. Tecken med accenter, andra specialtecken eller vissa språkalternativ kräver mer utrymme, vilket begränsar antalet tecken som kan skickas i ett enstaka meddelande.