Foton och videor

Ta ett foto

1. Välj Meny > Kamera.
  2. Rulla uppåt eller nedåt för att zooma in eller ut.
  3. Tryck på bläddringsknappen för att ta ett foto.

Välj Meny > Galleri för att se fotot du just tog på startskärmen.

Håll ett säkert avstånd när du använder blixten. Utlös inte blixten alltför nära människor eller djur. Täck inte över blixten när du fotograferar.

Spela in en video

1. Slå på videokameran genom att välja Meny > Kamera och rulla till .
  2. Tryck på bläddringsknappen för att starta inspelningen.
  3. Stoppa inspelningen genom att välja .

Välj Meny > Videor för att se videon du just spelade in på startskärmen.