Ladda telefonen

Batteriet laddades på fabriken, men du kan behöva ladda det igen innan du använder telefonen.

Ladda batteriet

1. Anslut laddaren till ett vägguttag.
  2. Anslut laddaren till telefonen. När du är klar kopplar du bort laddaren från telefonen och sedan från vägguttaget.

Om batteriet är helt urladdat kan det ta några minuter innan laddningsindikatorn visas.

Tips! Du kan ladda telefonen via en USB-port om det inte finns något tillgängligt vägguttag. Effekten av USB-laddningen varierar avsevärt och det kan ta lång tid innan laddningen startar och enheten börjar fungera.