Knappsats

Använda telefonknapparna

• Välj Meny på startskärmen för att visa telefonens appar och funktioner.
  • För att gå till en app eller funktion trycker du på bläddringsknappen uppåt, nedåt, åt vänster eller höger. Tryck på bläddringsknappen för att öppna appen eller funktionen.
  • För att gå tillbaka till startskärmen, tryck på .
  • För att ändra volymen på din telefon under ett samtal eller när du lyssnar på radio, tryck på volymknapparna.

Låsa knappsatsen

Tryck på genvägsknappen och välj Lås knappsats eller håll ned *-knappen om du vill låsa knappsatsen. Tryck på bläddringsknappen och välj Lås upp > * om du vill låsa upp knappsatsen.

Skriva med knappsatsen

Tryck upprepade gånger på en knapp till dess att bokstaven visas.

Skriv ett blanksteg genom att trycka på 0-knappen.

Tryck på * för att skriva ett specialtecken eller skiljetecken.

För att växla mellan stor och liten bokstav, tryck på # upprepade gånger.

Skriv siffror genom att trycka på och hålla in en sifferknapp.

För att ta bort ett tecken, väljer du .