HMD Barbie Phone användarguide

Download

HMD Barbie Phone

Download

Ställa in och sätta på telefonen

Nano-SIM

Viktigt! Den här enheten är endast utformad för att användas med ett nano-SIM-kort. Användning av inkompatibla SIM-kort kan skada kortet eller enheten och data på kortet kan gå förlorade.
Obs! Stäng av enheten och ta bort laddaren och andra enheter innan du avlägsnar eventuella skal. Undvik att vidröra elektroniska komponenter när du byter eventuella skal. Förvara och använd alltid enheten med skalen på.

Öppna bakstycket

Öppna bakstycket
  1. Stick in en nagel i det tunna spåret på telefonens överkant, lyft det något.
  2. Sätt nageln i utrymmet på sidan och lyft för att ta bort locket.
  3. Ta ur batteriet om det är isatt.

Sätta i SIM-korten

Sätta i SIM-korten
  1. Skjut in SIM-kortet i SIM-kortfacket med kontaktområdet vänt nedåt.
  2. Om du har ett andra SIM-kort skjuter du in det i SIM2-kortplatsen. Båda SIM-korten är tillgängliga samtidigt när enheten inte används men när ett SIM-kort är aktivt, till exempel när du ringer ett samtal, är det andra SIM-kortet kanske inte tillgängligt.
Tips! För att ta reda på om din telefon kan använda 2 SIM-kort, se etiketten på försäljningsboxen. Om det finns två IMEI-koder på etiketten kan telefonen använda två SIM-kort.

Sätta i minneskortet

Sätta i minneskortet
  1. Skjut minneskorthållaren nedåt och öppna den.
  2. Placera minneskortet i kortplatsen.
  3. Stäng hållaren och skjut den uppåt så att den låses på plats.
  4. Sätt tillbaka batteriet.
  5. Sätt tillbaka telefonens bakstycke.

Använd endast kompatibla minneskort som är godkända för användning med enheten. Inkompatibla kort kan skada kortet och enheten, och data på kortet kan gå förlorade.

Viktigt! Ta inte bort minneskortet när en app använder det. Om du gör det kan både minneskortet och enheten skadas, och data på kortet kan gå förlorade.

Tips! Använd ett snabbt microSD-minneskort på upp till 32 GB från en välkänd tillverkare.
Obs: Förinstallerad systemprogramvara och appar använder en betydande del av minnesutrymmet.

Slå på telefonen

Tryck och håll ned .