Akun kesto

Seuraavien toimien avulla voit säästää virtaa tabletissasi.

Pidennä akun kestoa

Voit säästää virtaa toimimalla seuraavasti:

1. Lataa akku aina täyteen.
  2. Mykistä tarpeettomat äänet, kuten kosketusäänet. Napauta Asetukset > Äänet ja valitse säilytettävät äänet.
  3. Käytä kaiuttimen asemesta johdollisia kuulokkeita.
  4. Aseta näyttö pimenemään lyhyen viiveen jälkeen. Napauta Asetukset > Näyttö > Näytön aikakatkaisu ja valitse aika.
  5. Napauta Asetukset > Näyttö > Kirkkaustaso. Säädä kirkkautta vetämällä kirkkaustason liukusäädintä. Varmista, että Mukautuva kirkkaus on poistettu käytöstä.
  6. Sulje taustalla toimivat sovellukset.
  7. Käytä paikannuspalveluja valikoivasti: poista paikannuspalvelut käytöstä, kun niitä ei tarvita: Napauta Asetukset > napauta Sijainti ja vaihda asetuksen Käytä sijaintia tilaksi Pois.
  8. Käytä verkkoyhteyksiä valikoivasti: ota Bluetooth käyttöön vain tarvittaessa. Määritä tabletti olemaan etsimättä käytettävissä olevia langattomia verkkoja. Napauta Asetukset > Verkko ja Internet > Internet ja vaihda asetuksen WLAN tilaksi Pois.