Automaattinen tekstin korjaus

Käytä näppäimistön sanaehdotuksia

Tabletti ehdottaa sanoja kirjoittaessasi, jotta kirjoittaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja tarkkaa. Sanaehdotukset eivät ehkä ole käytettävissä kaikilla kielillä.

Kun alat kirjoittaa sanaa, tabletti ehdottaa mahdollisia vaihtoehtoja. Kun haluamasi sana näkyy ehdotuspalkissa, valitse se. Jos haluat nähdä lisää ehdotuksia, napauta sanaehdotusta ja pidä sitä painettuna.

Vihje: Jos ehdotettu sana on lihavoitu, tabletti korvaa kirjoittamasi sanan sillä automaattisesti. Jos sana on väärä, kosketa sitä pitkään, niin saat näkyviin muita ehdotuksia.

Jos et halua näppäimistön ehdottavan sanoja kirjoitettaessa, poista tekstin korjaukset käytöstä. Napauta Asetukset > Järjestelmä > Kielet ja syöttö > Näyttönäppäimistö. Valitse näppäimistö, jota yleensä käytät. Napauta Tekstin korjaus ja poista käytöstä korjaustavat, joita et halua käyttää.

Korjaa sana

Jos huomaat tehneesi kirjoitusvirheen, napauta kyseistä sanaa, niin näet ehdotuksia sen korjaamiseksi.

Ota oikeinkirjoituksen tarkistus pois käytöstä

Napauta Asetukset > Järjestelmä > Kielet ja syöttö > Oikeinkirjoituksen tarkistus ja poista Käytä oikeinkirjoituksen tarkistusta käytöstä.