Suojaa laite haitalliselta sisällöltä

Laitteesi voi altistua viruksille ja muulle haitalliselle sisällölle. Noudata seuraavia varotoimia:

• Ole varovainen avatessasi viestejä. Niissä voi olla vahingollisia ohjelmia, tai ne voivat olla muulla tavoin haitallisia laitteellesi tai tietokoneellesi.
  • Ole varovainen, kun hyväksyt yhteyspyyntöjä, selaat Internetiä tai lataat sisältöä. Älä hyväksy Bluetooth-yhteyksiä lähteistä, joihin et luota.
  • Asenna ja käytä palveluita ja ohjelmistoja vain sellaisista lähteistä, joihin luotat ja jotka tarjoavat riittävän suojan.
  • Asenna virustorjunta- ja muut tietoturvaohjelmistot laitteellesi ja mihin tahansa liitettyyn tietokoneeseen. Käytä vain yhtä virustentorjuntaohjelmistoa kerrallaan. Useiden ohjelmien käyttäminen voi vaikuttaa laitteen ja/tai tietokoneen suorituskykyyn ja toimintaan.
  • Jos käytät esiasennettuja kirjanmerkkejä ja linkkejä kolmansien osapuolien Internet-sivustoille, ryhdy asianmukaisiin varotoimiin. HMD Global ei tue näitä sivustoja eikä vastaa niistä.