Selaa webiä

Hae tietoja webistä

1. Napauta Chrome.
  2. Kirjoita hakusana tai web-osoite hakukenttään.
  3. Napauta trending_flat tai valitse hakusana ehdotettujen sanojen luettelosta.

Yhdistä tietokone internetiin tabletin kautta

Muodosta mobiilidatayhteys internetiin tietokoneella tai muulla laitteella.

1. Napauta Asetukset > Verkko ja internet > Tukiasema ja yhteyden jako.
  2. Ota käyttöön WLAN-tukiasema, jos haluat jakaa mobiilidatayhteyden WLAN-verkon kautta, USB-jako, jos haluat käyttää USB-yhteyttä, Bluetooth-jako, jos haluat käyttää Bluetoothia, tai Ethernet-jako, jos haluat käyttää USB-Ethernet-kaapeliyhteyttä.

Toinen laite käyttää puhelinliittymän datayhteyttä, mikä voi aiheuttaa tiedonsiirtomaksuja. Lisätietoja saatavuudesta ja kustannuksista saat verkkopalvelun tarjoajalta.