Päivämäärä ja kellonaika

Aseta päivämäärä ja kellonaika

Napauta Asetukset > Järjestelmä > Päivämäärä ja aika.

Päivitä kellonaika ja päivämäärä automaattisesti

Voit asettaa tabletin päivittämään ajan, päivämäärän ja aikavyöhykkeen automaattisesti. Automaattinen päivitys on verkkopalvelu, ja sen saatavuus voi vaihdella alueittain ja palveluntarjoajan mukaan.

1. Napauta Asetukset > Järjestelmä > Päivämäärä ja aika.
  2. Ota Aseta aika automaattisesti -toiminto käyttöön.
  3. Ota Käytä sijaintia aikavyöhykkeen asettamiseen -toiminto käyttöön.

Vaihda käyttöön 24 tunnin kello

Napauta Asetukset > Järjestelmä > Päivämäärä ja aika ja vaihda asetuksen Käytä 24 tunnin kelloa arvoksi käytössä.