Etsi paikkoja ja hae reittiohjeita

Etsi määränpää

Google Maps -sovelluksen avulla voit etsiä paikkoja ja yrityksiä.
  1. Napauta Maps.
  2. Kirjoita hakupalkkiin hakusanat, esimerkiksi katuosoite tai paikan nimi.
  3. Valitse kohde ehdotettujen hakutulosten luettelosta kirjoittaessasi tai hae napauttamalla kohtaa search.

Paikka tulee näkyviin kartassa. Jos mitään ei löydy, tarkista, että olet kirjoittanut hakusanat oikein.

Näe nykyinen sijaintisi

Napauta Maps > my_location.

Hae reittiohjeet tiettyyn paikkaan

1. Napauta Kartat ja kirjoita määränpää hakupalkkiin.
  2. Napauta Reittiohjeet. Korostettu kuvake, esimerkiksi directions_car, näyttää kulkuvälineen. Jos haluat vaihtaa tilaa, valitse uusi tila hakupalkista.
  3. Jos et halua käyttää nykyistä sijaintiasi lähtöpaikkana, napauta kohtaa Sijaintisi ja etsi uusi lähtöpaikka.
  4. Aloita navigointi napauttamalla Aloita.