Säädä äänenvoimakkuutta

Muuta äänenvoimakkuutta

Voit muuttaa tabletin äänenvoimakkuutta painelemalla äänenvoimakkuusnäppäimiä.

Älä kytke laitetta tuotteisiin, jotka tuottavat lähtösignaaleja, sillä ne voivat vahingoittaa laitetta. Älä kytke ääniliittimeen jännitelähteitä. Jos kytket ääniliittimeen jonkin ulkoisen laitteen tai kuulokkeen, jota ei ole hyväksytty käytettäväksi tämän laitteen kanssa, kiinnitä erityistä huomiota äänenvoimakkuuteen.

Muuta mediatiedostojen ja sovellusten äänenvoimakkuutta

1. Paina äänenvoimakkuusnäppäintä, niin näet äänenvoimakkuustasopalkin.
  2. Napauta kohtaa more_horiz.
  3. Vedä äänenvoimakkuustasopalkeissa olevaa liukusäädintä vasemmalle tai oikealle.
  4. Napauta VALMIS.

Siirrä tabletti äänettömään tilaan

1. Paina äänenvoimakkuusnäppäintä.
  2. Napauta notifications_none > notifications_off.